Tarrateippaukset

& tarratulosteet

Ladataan gallerian kuvia...
Kuvia satunnaisesti Ajoneuvot Näyteikkunat Kyltit Sisustus Yliteippaukset Tekstiilipainatukset


Tarrateippaukset kaikille pinnoille, joille halutaan tehokasta näkyvyyttä!


AaVekellarista onnistuu:


Hyvin suunniteltu kokonaisuus erottuu ja toimii. Otamme suunnittelussa huomioon näyttävyyden lisäksi myös tarrojen kustannustehokkaan toteutuksen - ammattilaisen suunnittelemana teippausten toteutuskustannus pysyy alhaisena.

Mikäli tarvitsette logosuunnittelua, kts. Graafinen suunnittelu-sivu.


Ajoneuvoteippausten toteutus on kustannustehokas kertakustanteinen satsaus verrattuna esim. muunlaiseen mainontaan. Ajoneuvon tarroitus takaa tehokkaan näkyvyyden siellä missä yritys toimii ja paikoissa joissa asiakkaat ovat.'Hyvillä näyteikkunateippauksilla varmistat tonttisi'. Näyttävien grafiikkojen lisäksi näyteikkunoita voidaan tarvittaessa myös sumentaa maitolasikalvolla, joka päästää valoa läpi, mutta sumentaa näkyvyyden.

Muista näyteikkunoiden ohella myös A-ständien ja seinäkylttien teippaus näkyvyyden maksimoimiseksi kadulla.Kylttien ansiosta ihmiset löytävät paikalle, joten ne ovat oiva lisä mm. näyteikkunateippausten ohelle - kylteillä näkyvyys ulottuu sinne, minne näyteikkunat eivät välttämättä näy.Sisustustarroilla tarkoitetaan perinteisesti seiniin tulevia tarroja, mutta myös ikkunoita voidaan teipata esimerkiksi sumentavalla maitolasitarralla, joka kuitenkin päästää valoa läpi. Tarroilla saa helposti ja nopeasti muutosta sisustukseen, ja ne saa tarvittaessa myöhemmin esim. muuton yhteydessä pois. Lisäksi erilaisia esineitä on mahdollista yliteipata, esim. keittiön kaapistojen ja tasojen värejä voidaan vaihtaa helposti niitä maalaamatta.Tarroilla on myös mahdollista vaihtaa esineiden ja ajoneuvojen väriä yliteippaamalla. Yliteippaus on usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin esineen/ajoneuvon maalauttaminen. Ajoneuvoissa maalipintojen erinäisiä vauriokohtia on myös mahdollista teipata piiloon ja samalla estää maalivaurion leviäminen.Tekstiilipainatuksessa tarrat leikataan ja sen jälkeen sulatetaan kiinni tekstiilikankaaseen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tekstiilipainatuksissa käytetään erilaista materiaalia kuin muissa tarroituksissa, mutta tarrojen työstötapa on samankaltainen. Monivärisiä tekstiilipainatuksia voidaan toteuttaa tulostamalla, tai useampaa eri väriä päällekkäin kokoamalla.


Yllä varoittava esimerkki näyteikkunasta, miksi tarrat ja liimajäänteet kannattaa poistattaa ammattilaisella. Kun työ tehdään kunnolla, myös jälki on sen mukaista. Tarrojen poistoon on olemassa erilaisia tekniikoita pinnasta riippuen. Esimerkiksi autosta tai näyteikkunasta tarrat poistetaan eri menetelmillä. Tarrojen poisto onnistuu lasipinnoilta nopeiten.

Tehdään tarrat!

Tarrateippauksia toteutetaan kahdella eri tekniikalla:
- Leikkaamalla tarrat muotoonsa (esim. yksivärinen logo tai irtokirjaimet ilman taustaa).
- Tulostamalla (esim. valokuvat tai liukuvärjäystä sisältävät grafiikat). Ulkokäyttöön tulevien tarratulosteiden päälle tulee UV-laminaatti suojaamaan tulostevärejä haalistumiselta.

ammuksen vektoroitu logo Jotta tarra voidaan leikata koneellisesti, grafiikan tulee olla vektoriformaatissa, jolloin kuva sisältää leikattavat 'polut'. Vektoriformaatissa olevaa grafiikkaa voidaan myös suurentaa ilman, että se pikselöityy tai että sen laatu kärsii.

Ohessa vertailuesimerkki suurennetusta valokuvasta ja vektoriformaatissa olevasta grafiikasta. Muunnamme tarvittaessa olemassa olevat logot vektoriformaatiin.

Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Voitte lähettää graafisen aineiston siinä muodossa kun se on, niin edetään siitä. Ideaalisinta on lähettää aineisto seuraavasti:
- Muotoonleikattavat tarrat vektoriformaatissa: .PDF / .EPS / .AI / .SVG
- Tulostettavat tarrat bitmap-kuvaformaatissa: .JPG / .PNG / .PDF / .TIFF / .PSD - tai vaihtoehtoisesti vektoriformaatissa. Kuvatarkkuus (tulostusresoluutio) 300ppi, eli 300 pikseliä tuumaa kohden. Väriavaruus: CMYK.

Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.


Toteutetut teippauskohteet Rauman kartalla

Olemme olleet tehokkaita hinnoittelussa ja ahkeria teippausten toteutuksessa Rauman alueella. Ohessa Rauman keskustan kartta, josta selviää toteutetut kohteet. Kaukaisimmat asennuskohteet ovat ulottuneet aina pääkaupunkiseudulle saakka.