Ilmakuvaus

ulkona ja sisällä

KuvagalleriaLadataan gallerian kuvia...


Kuvaamme tyylikkäät ilmakuvat ja -videot multikopterilla eli dronella

Turun Yliopisto, Rauman kampuksen esittelyvideo

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2020, Suomen Mielenterveys ry

Ilmakuvauksen ammattilainen

AaVekellari on rekisteröitynyt Traficomin RPAS-toimijoiden rekisteriin, joka vaaditaan kaikilta ilmakuvausta yritystoimintana harjoittavilta tahoilta. Meillä on lisäksi voimassa RPAS-lentotyöhön vaadittava vakuutus. Lentokokemusta droneoperaattorina toimimisesta löytyy 5 vuoden ajalta (2018 lähtien). Valokuvaus sekä videokuvaus tapahtuu valovoimaisella optiikalla varustetulla modernilla dronella.

Otetaan ilmakuvat!

- Vallitsevan kelin tulee lennätettäessä olla sateeton.
- Tuulen nopeus tulee kuvattaessa olla maksimissaan 10m/s.
- Maksimilentokorkeus on rajoitettu Suomessa 120 metrin korkeuteen. Alueilla, joissa on lähellä lentokenttätoimintaa, maksimilentokorkeus ilman erityislupaa on 50m.
- Suomen lentokieltoalueet ja rajoitukset on listattu tällä kartalla: www.dronekartta.fi. Järjestämme lentoluvat tarvittaessa myös lentokieltoalueille.

Olemme laatineet turvallisuusarvioinnin ja toimintaohjeistuksen lentotyön riskien minimoimiseksi. Toimitamme dokumentin nähtäväksi ennen lentotyön aloittamista.

Timelapse- ja hyperlapse-kuvausten avulla voidaan näyttää pitkän aikavälin aikana tapahtunut muutos muutamassa sekunnissa.

Hyperlapse on versio timelapse-videosta, jossa kamera liikkuu kuvauksen aikana. Esimerkiksi kuvauskopterilla saadaan kopterin liikkuessa n. 15-20 minuutin kohtaus tiivistettyä vaikkapa 10 sekuntiin kamera-ajon kera.Ilmakuvauksen toteutuksen vaiheet
Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Monissa kohteissa olemme kuvanneet 17 vuoden aikana useammankin kerran. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet Suomessa pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen, sekä maailmalla Lähi-Itään saakka.