Valokuvaus

& kuvankäsittely

Ladataan gallerian kuvia...

Kuvia satunnaisesti Hääkuvat Lapsikuvat Muotokuvat Hautajaiset Tapahtumat Tuotekuvat Photobooth Muut
AaVekellarilla on omat studiotilat

AaVekellarilla on Raumalla omat maanalaiset studiotilat, jossa hoituu muoto- ja tuotevalokuvausten lisäksi myös videotuotantojen kuvaus.

Studiolta löytyy mukavat odotustilat. Kuvattavaksi mahtuu noin viiden ihmisen ryhmä kerrallaan.

Valokuvausta arkeen ja juhlaan


Lapsikuvaus ja perhekuvaus

Suosituin ajankohta lapsikuvaukselle on kun perheenjäsen täyttää 1 vuotta. Myös odotuskuva, vastasyntyneen kuvaukset ja sisarus- tai perhekuvaus ovat arvokas muisto elämän varrelle. Perhekuva on myös haluttu lahja lähisukulaisille jaettavaksi!

Kuvaukset voidaan toteuttaa AaVekellarin studiolla tai esimerkiksi luonnon helmassa ulkona sään salliessa. Studiotilat mahdollistavat kuvaukset ympärivuotisesti kontrolloidussa ympäristössä.

Saatte valita kuvausten jälkeen haluamanne viimeisteltävät kuvat kotoa käsin.


Dokumentaarisessa hääkuvauksessa tapahtumat ikuistetaan arvokkaiksi muistoiksi

Hääpäivä on yksi elämän kohokohdista ja jokaiset häät ovat yksilölliset. häävalokuvausta tiedustellessanne on hyvä kertoa mahdollisimman kattavasti sunnitteilla olevista häistä aikatauluineen niin saatte tarpeitanne vastaavan tarjouksen. Kuvauspäivää varatessa kannattaa olla myös ajoissa liikkeellä, sillä kuluvan vuoden viikonloput täyttyvät kalenterissa nopeasti. Häiden valokuvaus voidaan toteuttaa kirkon & virallisen hääkuvan kuvaamisesta aina koko päivän mittaiseen premium-luokan hääkuvaukseen aamun valmisteluista illan huipentumiin.

Jos ajatus kameran edessä olosta jännittää, niin varteenotettava vaihtoehto on kuvausten aloittaminen jo aamupäivän valmisteluista. Tällöin valokuvaaja ehtii totuttaa teidät kameran läsnäoloon virallisen hääkuvan kuvaukseen / vihkiseremonian kuvaukseen mennessä ja olo kameran edessä on helpompaa - ja mikä parasta: myös aamupäivän tapahtumista ja ympärillä olevista tärkeistä ihmisistä on taltioitunut ikimuistoisia valokuvia!

Dokumentaarisessa häävalokuvauksessa tulee noin 100 luovutettavaa kuvaa kuvaustuntia kohden - hääpari saa kaikki luovutettavat kuvat viimeisteltynä itselleen tiedostoina.


Progman Oy:n henkilöstökuvaukset toteutettiin henkilöstön juhlien yhteydessä

Valokuvat yrityksen avainhenkilöistä ja henkilöstöstä esim. www-sivuille antavat helposti lähestyttävän ja ammattimaisen vaikutelman.

Henkilöstökuvaus on helpointa toteuttaa siten, että yrityksen toimitiloihin pystytetään tilapäinen kuvausstudio valoineen ja taustoineen, jonne kuvattavat tulevat vuorollaan kuvattavaksi. Toinen hyvä vaihtoehto on toteuttaa kuvaukset esim. yrityksen henkilöstön juhlien yhteydessä. Kun henkilöstöön tulee myöhemmin lisäystä, uudet työntekijät voivat helposti tulla yksittäen tai ryhmässä kuvattavaksi AaVekellarin studiolle.


Photobooth mahdollistaa kivat hassuttelukuvat juhlissa

AaVekellari on kehittänyt kevyen photobooth-kuvausjärjestelmän, jolla ihmiset voivat ottaa omakuvia ja ryhmäkuvia yksinkertaisesti nappia painamalla! Studiotason valaistus takaa onnistuneet kuvat.

Photobooth on mitä mainoin ohjelmanumero häihin, valmistujaisiin, luokkakokouksiin ja muihin juhliin, jossa ihmiset kerääntyvät yhteen. Photobooth toimii omatoimisesti automatiikalla, ja kävijät näkevät ottamansa kuvan heti. Vaihtoehtoisesti myös valokuvaaja voi ohjata kuvattavia paikalle ja ottaa kuvat.Valokuvauksen toteutuksen vaiheetIlmakuvaus

Kuvaamme laadukkaat kuvat myös yläilmasta.

Kameran takana palkittu valokuvaaja

- 2024 Raision Fotomaraton:
Kolmas sija

- 2023 Suomen Luonto ja Luontokuva:
Toinen sija

- 2018 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (maksullinen sarja):
Parhaat yksittäiset kuvat, jaettu sija

- 2017 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (maksullinen sarja):
Voittaja

- 2016 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (ilmainen sarja):
Voittaja

- 2009 Blue Sea Film Festival / Baltic Herring-lyhytelokuvakilpailu, yleisöäänestys:
Paras elokuva


Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Monissa kohteissa olemme kuvanneet 17 vuoden aikana useammankin kerran. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet Suomessa pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen, sekä maailmalla Lähi-Itään saakka.