Graafinen suunnittelu  Uutuutena: 3D mallinnus & -tulostus  

Ladataan gallerian kuvia...


Kuvia satunnaisesti Logot Esitteet & julkaisut 3D mallinnus & 3D tulostus


Graafiset toteutukset ja valmiit painotaloyhteydet

Toteutamme ilmeet, logot, käsiohjelmat ja julisteet sekä tarvittaessa myös tarrateippaukset - kaikki kätevästi saman katon alla.


Teemme logot, layoutit ja 3D-tulostukset


Oksat Poikki pihapalvelun logo

Toteutamme logot asiakkaan toiveiden mukaisesti ja otamme huomioon kuvioiden soveltuvuuden kustannustehokkaasti myös tarrateippauksiin ja tekstiilipainatuksiin.

Logot toteutetaan pääsääntöisesti vektoriformaatissa, jolloin logo skaalautuu mihin tahansa kokoon laadun kärsimättä ja näin ollen painojälki ja soveltuvuus tarrateippauksiin on paras mahdollinen.

ammuksen vektoroitu logo
Esimerkki suurennetusta tavallisesta logosta ja vektoriformaatissa olevasta logosta


Elokuvafestivaalien tapahtumakartta

Teemme kuvituksia mm. logoihin, esitteisiin ja www-sivuille.


Blue Sea Film Festivalin käsiohjelma

Olemme toteuttaneet vuosina 2006-2019 Blue Sea Film Festivalin n. 40-sivuisen käsiohjelman taiton. Jokavuotista projektia helpottaaksemme ohjelmoimme oman julkaisu- ja projektihallintajärjestelmän, jonka avulla eri tahot ja materiaalintoimittajat pystivät helposti kartoittamaan kokonaistilannetta ja jonka ansiosta aikataulussa pysymisestä ja deadlinen ylittämisestä ei ollut huolta. Myöhemmin myös Kokkolan Kinojuhlat ottivat julkaisujärjestelmän käyttöönsä.


Erilaisia ilmeitä/julisteita Blue Sea Film Festivalille

Teemme julisteita ja mainoksia kaikkiin kokoihin. Myös suuremmat kokonaisuudet ja yhtenäiset ilmeet mm. some-markkinointiin.


Erilaisia tallenteita toteutetuista videotuotannoista

Kansien ja levyjen suunnittelu sekä painatus saman katon alta. Toteutamme painatukset DVD- ja CD-kansille ja levyille itse, jolloin tallenteet ovat nopeasti toimitettavissa asiakkaalle.

Lisätietoja videotuotannoista Videotuotannot-sivulta.


Eriväristen tarrakerrosten asennusta

Temme layoutit ja logojen vektoroinnit kaikenlaisiin tarrataippauksiin, esim. autoihin, ikkunoihin, kyltteihin ja tekstiileihin. Tarrateippaukset tehdään pääsääntöisesti tulostamalla tai leikkaamalla ja molemmat vaativat hieman erilaista lähestymistapaa.

Otamme suunnittelussa huomioon näyttävyyden lisäksi myös tarrojen kustannustehokkaan toteutuksen - ammattilaisen suunnittelemana teippausten toteutuskustannus pysyy alhaisena.

Kts. lisätietoja Tarrateippaukset-sivulta.


3D-mallinnettu kappale kamerajärjestelmään

Teemme tavanomaisten graafisten töiden lisäksi myös 3D mallinnusta ja 3D tulostusta.

Tulostettavan kappaleen voi toimittaa tulostettavaksi valmiiksi .STL-tiedostoformaatissa tai kappale voidaan piirtää/mallintaa asiakkaan toiveiden mukaan halutuilla mitoilla. Ennen tulostusta tulostettava kappale viipaloidaan ohjelmallisesti, eli määritellään miten kerrokset tulostetaan; miten kappaleen ontoissa kohdissa käytetään täyteainetta ja millaisia tukirakenteita kappaleen tulostus vaatii. 3D-kappaleen pinnoille voidaan lisätä myös haluttu tekstuuri viipalointivaiheessa. Tulostuksen jälkeen kappaleesta poistetaan mahdolliset tukirakenteet ja kappale käsitellään tarvittaessa esim. hiomalla.

Tulostusmateriaalivaihtoehtoja löytyy useita eri käyttötarkoituksen mukaan, mm.
- PETG / PET / PETT / PETE (hyvä kemikaali- ja lämmönkestävyys) - pitkäkestoisiin toteutuksiin
- TPU / TPA (elastinen, sitkeä ja kumimainen, iskunkestävä) - esim. tiivisteiden, joustavien osien ja grippien/tarttumapintojen tekoon.
- ASA / ABS (hyvä iskunkestävyys ja UV-kestävyys) - ulkokäyttöön
- PLA (biohajoava, sisäkäyttöön) - perusaine lyhytkestoisiin toteutuksiin / käytettäväksi sisätiloissa
- ym.
(katso kattava ominaisuustaulukko erilaisista filamenteista ja niiden ominaisuuksista täältä)

Tulostus tehdään satiinilevylle, joka tekee kauniin pinnan kappaleen pohjalle. Tulostuspinta-ala kappaleelle on 225x225x280mm, kulmasta kulmaan pituus vaakatasossa 10mm leveydeltä n. 300mm. Tulostuslämpötila max 260°C.Graafisen suunnittelun vaiheet