Ääni ja musiikki

A U D I O   /   V I S U A L

 


Äänitallenteet
ja äänenkäsittely


Fiktiiviset ja dokumentaariset äänitykset broadcast-tason kalustolla.


Lukuisten videotuotantojen ohella toteutamme myös yksittäisiä äänityksiä, äänenkäsittelyä, masterointia ja äänen restaurointia. Olemme mm. restauroineet lukuisia mikroääninauhoja Hovi- & käräjäoikeuden käyttöön laajojen oikeusjuttujen selvittämiseksi. Teemme myös äänitteiden litterointia eli puhutun aineiston tekstiksi kirjoittamista. Toteutamme myös vanhojen C-kasettien laadukkaita digitointeja CD:lle.

Myös selkeät ja miellyttävät spiikkaukset hoituvat ammattimaisesti monenlaisiin tuotantoihin.

Kysy tarjousta!


Musiikki


Tuottaminen ja hankinta.
Räätälöityä musiikkia mittatilaustyönä!Meiltä löytyy valmiit yhteydet eri intstrumentit hallitseviin ammattimuusikoihin, joten voimme tuottaa musiikkia myös tilauksesta. Tämän lisäksi omaamme mittavat yhteydet Euroopan eri musiikkitallenneyhtiöihin, joista saamme käyttöön teokseen kuin teokseen sopivat musiikit. Onnistuneella musiikkivalinnalla erotut joukosta ja luot halutun tunnelman.

Kysy tarjousta!
Kuuntele Teresia ja Rafael Lönnstromin Säätiölle toteutettu dramatisoitu kuunnelma 1950-luvun tapahtumista!

AaVekellari vastasi kuunnelman äänityksestä, äänitysrekvisiitoista, äänitehosteista, editoinnista ja masteroinnista.

Kuunnelma sijoittuu 50-luvun Raumaan ja kertoo sen aikakauden sodan ajan elämästä. Teokset ovat toteutettu kuunneltavaksi osaksi Teresia ja Rafael Lönnstromin kotimuseon museokierrosta. Kesto yht. 30 min, 8 kohtausta. Kuunnelman käsikirjoitti ja ohjasi Olka Horila.
AaVekellari toteutti Rauman kaupingintalolla sijaitsevan Kerttu Horilan tilataideteoksen ääniraidan editoinnin ja masteroinnin. Ohikulkijat ovat voineet pysähtyä kuuntelemaan Maija Paunun luomaa kylpemisen äänimailmaa keväästä 2014 lähtien.

aavekellari@aavekellari.fi | 045 - 6347788 | Rauma | www-sivut (c) Mikko Lehtonen / AaVekellari